Share |

'Mijn kind zit niet lekker in zijn vel'

'Mijn kind kan zich niet goed concentreren'

'Ik maak mij zorgen over mijn kind'

'Mijn kind komt niet goed mee op school'

De eerste afspraak bestaat uit een gesprek met de ouders. Uw kind hoeft nog niet mee te komen. Ik neem een uitgebreide vragenlijst met u door waarin vragen worden gesteld over de ontwikkeling van uw kind, erfelijkheid, zwangerschap, geboorte en ook letsel of ziekenhuisopname komt aan bod. Ik neem hier ruim de tijd voor.


Het tweede gesprek is met u en uw kind. Met uw kind doe ik een aantal testen (spelletjes) voor ogen, oren, motoriek en balans. Eventueel lees- , spelling- en/of rekentesten. Op basis van alle gegevens, stel ik een individueel oefenprogramma vast. Zes dagen per week gaat u met uw kind aan de slag. De oefeningen duren ongeveer 10-15 minuten per dag. Het is belangrijk de oefeningen consequent te doen, alleen op deze manier worden resultaten verkregen.Na 2 weken een tefonische afspraak. Na 6-8 weken een afspraak samen met uw kind. Tijdens deze evaluatie bespreken we hoe de oefeningen gaan en hoe uw kind hierop reageert. Al naar gelang de voortgang  wordt het oefenschema aangepast.


Voeding- en supplementen advies geef ik ter ondersteuning van de fysiologische processen van ons lichaam. Daarnaast werk ik nauw samen met een osteopaat, ter bevordering van de therapie.Werkwijze

Nassaukade 359 huis

1054 AA Amsterdam

Tel : 06 243 934 18

E-mail: Info@praktijkvoorkindontwikkeling.nl

Robine ter Meulen

Praktijk voor Kind Ontwikkeling

B.S.M. - de JongĀ® therapeut

Contact

To translate this page: http://translate.google.com/